Voorjaarseditie 2015 STEDEN! magazine

Print
 

logo

Editie voorjaar 2015 van STEDEN!
Reizen verrijkt de geest én het lijf ...


Leipzig viert 1000 jaar jong
Leeuwarden, Blauwe Diamant van Willem van Oranje
Verwen jezelf, vlieg business class ...
Tassentrends

 


 


De voorjaarseditie van STEDEN!

Met genoegen informeren wij jou dat de voorjaarseditie van het tijdschrift STEDEN! beschikbaar is.

Wij bezochten Leipzig, de stad met een grote historie in de klassieke muziek. Het huis van Wagner. Leipzig bestaat 1000 jaar. In die tijd ontwikkelde deze mooie stad zich ook tot een pleisterplaats voor de jeugd en kunstenaars van over heel de wereld.
Leeuwarden is één van de leukste steden van Nederland. De Friezen zijn er soms veel te bescheiden over. Shoppen, uitgaan, goede restaurants. Alles is er. En natuurlijk de grote Leeuwardse geschiedenis van Willem van Oranje.

Zowel de online versie van STEDEN! als die voor tablets is volledig multimediaal. Direct vanuit het tijdschrift kun je doorklikken naar relevante bronnen op het internet: achtergrondinformatie, alle info over de instelling, toeristische diensten, etcetera.

Mocht je STEDEN! willen lezen in het vliegtuig, dan kan dat natuurlijk; de mogelijkheid om ons blad op jouw tablet te downloaden blijft beschikbaar. Dat kan via de webpagina van de online editie van STEDEN!, zie hiervoor het menu linksonder op deze webpage.

Je vindt de uitgave op: http://vrijetijdmedia.nl/magazines-online/Steden-2015-NL-01/#1

Geniet!

 
Met vriendelijke groet,


Don Muschter.


KLIK DIRECT DOOR NAAR DE EDITIEINFO OVER A STEDEN! 
--

 
www.vrijetijdmedia.nl | contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Reizen verrijkt de geest ...
--
Powered by AcyMailing