Voorjaarseditie 2015 STEDEN!

Print
 

Voorjaarseditie WERELD VOOR FIETSERS

Reizen verrijkt lichaam én geest ...


 

Touren door het noord-Portugal * Verken de Douro-regio * Porto-Santiago de Compostela * Atlantische kust per Fiets
Minho - Porto: droomreis * Column Joanne * Informatieplatform www.wereldvoorfietsers.nl

---banner


 


De voorjaarseditie 2015 van WERELD VOOR FIETSERS!

Met genoegen informeren wij jou dat de najaarseditie van het tijdschrift WERELD VOOR FIETSERS beschikbaar is.

Voor deze uitgave zochten we naar gemoedelijke fietsreizen. Niet jakkeren met MTB omlaag, niet het lijden per racer omhoog. Nee, genieten op het gemak. Het werd noord-Portugal. Geen moment spijt gehad. Integendeel. Bergland en de Atlantische kust, waar je geleidelijk naar afdaalt. Pelgrimsroutes en Porto. Lieve mensen, mooie persoonlijkheden en streken die echt verlaten lijken. Geen mens te zien.
En dan de cuisine. Portwijnen, vis in varianten die elke smaakvariant kennen. De grootheden wijn in rood uit de Douro, of die Vinho Verdes als wit. Kies maar.
Het noorden van Portugal laat zich zien, haar mensen stellen zich voor. Het maakt een onuitwisbare indruk. Geen haast, kom tot rust, hier is levensvreugde. Fietsen hier is een geschenk voor lijf en ziel.


Zowel de online versie van WERELD VOOR FIETSERS als die voor tablets is volledig multimediaal. Direct vanuit het tijdschrift kun je doorklikken naar relevante bronnen op het internet: achtergrondinformatie, alle info over de instelling, toeristische diensten, etcetera.

Mocht je WERELD VOOR FIETSERS willen lezen in het vliegtuig, dan kan dat natuurlijk; de mogelijkheid om ons blad op jouw tablet te downloaden blijft beschikbaar. Dat kan via de webpagina van de online editie, zie hiervoor het menu op deze web page linksonder.

Je vindt de uitgave op: http://vrijetijdmedia.nl/magazines-online/WvF-2015-NL-01/


Ook lanceerden wij het INFORMATIEPLATFORM WERELD VOOR FIETSERS. Hier vindt elke fietser die van reizen houdt een schat aan relevante informatie. Kijk zeker op WWW.WERELDVOORFIETSERS.NL
!
 

We vliegen dit jaar met SWISS, een uitstekende optie voor fietsers. Goede kwaliteit aan boord, maar ook qua services. Prettig om maximale zekerheid te hebben dat jouw fiets ook daadwerkelijk aankomt op jouw bestemming. SWISS heeft een goede, efficiente 'hub' in Zürich. SWISS is onderdeel van de Star Alliance, het grootste samenwerkingsverband van luchtvaartmaatschappijen.


Geniet!

 
Met vriendelijke groet,


Don Muschter.


KLIK DIRECT DOOR NAAR DE EDITIEINFO OVER WERELD VOOR FIETSERS

 
http://www.swiss.com/nl/en--
www.wereldvoorfietsers.nl | contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Reizen verrijkt lichaam en geest ...
--
Powered by AcyMailing