Algarve special e-magazine!

Print
 

De eerste uit onze serie reisbestemming-specials: de Algarve

Reizen verrijkt lichaam én geest ...

 

Toerfietsen, flaneren, wandelen, zalig dineren, surfen, vogelspotten en serieus hoogtemeters maken op de racefiets of mountainbike. Dit alles én meer heeft de Algarve, onder de zalvende weldadigheid van haar zon.

---banner


 


 


De ALGARVE e-reisspecial!

We toonden de heerlijke Algarve-regio al in Wereld voor Fietsers, in de Wereld van Wandelen en onlangs ook in ons Wellness magazine. We willen echter nog meer laten zien.

Met plezier informeren wij jou dat het ALGARVE E-SPECIAL magazine beschikbaar is.
Dit is de eerste uitgave uit de serie regio-reisspecials.

De Algarve is onmiskenbaar één van de meest aansprekende vakantieregio’s in Europa. Bekend door haar zon en strand, geliefd door golfers. Het is echter ook een paradijs voor de wandelaar, de vogelaar, de surfers(!), voor de liefhebbers van een fietsvakantie, van wellness en well-being. Voor de racefietser een perfecte bestemming voor het maken van serieuze hoogtemeters (105 kms, 18000 hmtrs, hoe klinkt dat?). Na jouw dag volgt het genieten van de het heerlijke eten van de Algarve, want men houdt hier van de mooie dingen van het leven.


De de ALGARVE E-SPECIAL kan gratis worden gelezen voor onze abonnees, en door leden van de bibliotheek, via bibliotheek.nl.

Via bibliotheek.nl vind je de uitgave op: http://bit.ly/1YirHQW

Abonnees sturen we de editie graag toe. Stuur dan een mailbericht met de vraag om de uitgave of uitgaven die je wilt ontvangen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dit geldt enkel voor onze abonnees.

We vliegen dit jaar met SWISS, een uitstekende optie. Goede kwaliteit aan boord, maar ook qua services. SWISS heeft een goede, efficiente, en vooral niet te grote luchthaven in Zürich. SWISS is onderdeel van de Star Alliance, het grootste samenwerkingsverband van luchtvaartmaatschappijen.

Geniet!

 
www.vrijetijdsmedia.nl | contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Reizen verrijkt lichaam en geest ...
--
Powered by AcyMailing