De editie 06-2015 van A WORLD OF CULTURE!

Print
 

logo

Editie 06-2015 A WORLD OF CULTURE

Kunst verrijkt de geest ...


ARKEN Kopenhagen
Levenskunst: Ayurveda
Haagman voor Villa Ticca

 
banner


 


De juni-editie van A WORLD OF CULTURE!

Met genoegen informeren wij jou dat de juni-uitgave van het tijdschrift A WORLD OF CULTURE beschikbaar is.

Wij bezochten ARKEN in Kopenhagen, een indrukwekkend museum voor Moderne Kunst, zowel door zijn collectie als door de architectuur van het gebouw zelf.

Het thema levenskunst wordt in deze editie gevormd door een uitgebreid verhaal over Ayurveda. Een leer uit India die opvallend interessant en relevant is in deze drukk tijden voor ons allemaal

Zowel de online versie van A WORLD OF CULTURE als die voor tablets is volledig multimediaal. Direct vanuit het tijdschrift kun je doorklikken naar relevante bronnen op het internet: achtergrondinformatie, alle info over de instelling, toeristische diensten, etcetera.

Mocht je A WORLD OF CULTURE willen lezen in het vliegtuig, dan kan dat natuurlijk; de mogelijkheid om ons blad op jouw tablet te downloaden blijft beschikbaar. Dat kan via de webpagina van de online editie, zie hiervoor het menu op deze web page linksonder.

Klik naar de uitgave: http://www.vrijetijdmedia.nl/magazines-online/WoC-2015-NL-02/#1

Geniet!

 
Met vriendelijke groet,


Don Muschter.


KLIK DIRECT DOOR NAAR DE EDITIEINFO OVER A WORLD OF CULTURE
--
www.aworldofculture.com | contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Kunst verrijkt de geest ...
--
Powered by AcyMailing