Juni-editie de Wereld van Wandelen

Print
 

Voorjaarseditie DE WERELD VAN WANDELEN

Reizen verrijkt lichaam én geest ...

 

ERVARING 'FOR LIFE': EXPEDITION MASAI
DE ADEMBENEMENDE SCHOONHEID VAN ANTARCTICA
THULE OUTDOOR

---banner


 


De voorjaarseditie 2015 van DE WERELD VAN WANDELEN!

Met genoegen informeren wij jou dat de voorjaarseditie van het tijdschrift DE WERELD VAN WANDELEN beschikbaar is.

Deze uitgave laat zien hoe mooi onze wereld eigenlijk is, zeker te voet. Maar vooral ook waarom en hoe we dat zo moeten houden. De editie is een combi van warm -Afrika!- en heel koud - Antarctica; het levert adembenemende en enigszins verschillende beelden op.


Zowel de online versie van DE WERELD VAN WANDELEN als die voor tablets is volledig multimediaal. Direct vanuit het tijdschrift kun je doorklikken naar relevante bronnen op het internet: achtergrondinformatie, alle info over de instelling, toeristische diensten, etcetera.

Mocht je DE WERELD VAN WANDELEN willen lezen in het vliegtuig, dan kan dat natuurlijk; de mogelijkheid om ons blad op jouw tablet te downloaden blijft beschikbaar. Dat kan via de webpagina van de online editie, zie hiervoor het menu op deze web page linksonder.

Je vindt de uitgave op:


Ook lanceerden wij het INFORMATIEPLATFORM WERELD VOOR FIETSERS. Hier vindt elke fietser die van reizen houdt een schat aan relevante informatie. Kijk zeker op WWW.WERELDVOORFIETSERS.NL
!
 

We vliegen dit jaar met SWISS, een uitstekende optie voor fietsers. Goede kwaliteit aan boord, maar ook qua services. Prettig om maximale zekerheid te hebben dat jouw fiets ook daadwerkelijk aankomt op jouw bestemming. SWISS heeft een goede, efficiente 'hub' in Zürich. SWISS is onderdeel van de Star Alliance, het grootste samenwerkingsverband van luchtvaartmaatschappijen.


Geniet!

 
Met vriendelijke groet,


Don Muschter.


KLIK DIRECT DOOR NAAR DE EDITIEINFO OVER DE WERELD VAN WANDELEN

 
--
www.wereldvanwandelen.nl | contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Reizen verrijkt lichaam en geest ...
--
Powered by AcyMailing