Wereld voor Fietsers 04 2016!

Print
 

Wereld voor Fietsers 04 2016

Reizen verrijkt lichaam én geest ...

 

Toerfietsen in het prachtige Zuid-Duitsland: alles vind je op Radsüden.de. Revisited: La Route des Grandes Alpes per racefiets. MTB rocks in de Vogezen; Libelloup perfect fietshotel.

---banner


 
 

Wereld voor Fietsers 04 2016

Met plezier informeren wij jou dat de  04 2016 editie van Wereld voor Fietsers beschikbaar is.

Deze uitgave van Wereld voor Fietsers: La Route des Grandes Alpes per racefiets; 6 etappes, 15.700 hoogtemeters, 16 cols, 684 kilometer. Fiets over grootheden als de Galibier, Izoard en de Iseran. Ook in deze editie: MTB in de Franse Vogezen, op bezoek bij fietser-hotel Libelloup. Plus een artikel over Radsüden, een geweldig Zuid-Duits initiatief voor de liefhebber van de fietsvakantie.

Wereld voor Fietsers is hét tijdschrift voor de actieve en recreatieve fietser die graag reist.


Deze editie kan gratis worden gelezen door onze abonnees, en door leden van de bibliotheek, via bibliotheek.nl.

Via bibliotheek.nl vind je de uitgave op:http://bit.ly/1SP6Qkh

Abonnees sturen we de editie graag toe. Stuur dan een mailbericht met de vraag om de uitgave of uitgaven die je wilt ontvangen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dit aanbod geldt enkel voor onze abonnees.

We vliegen dit jaar met SWISS, een uitstekende optie. Goede kwaliteit aan boord, maar ook qua services. SWISS heeft een goede, efficiënte, en vooral niet te grote luchthaven in Zürich. SWISS is onderdeel van de Star Alliance, het grootste samenwerkingsverband van luchtvaartmaatschappijen.

Geniet!


www.vrijetijdsmedia.nl | contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Reizen verrijkt lichaam en geest ...
--
Powered by AcyMailing